detector.media
25.07.2008 15:11
«Сніданок з ”1+1”» закрили. Олег Панюта вважає це несправедливим
«Сніданок з ”1+1”» закрили. Олег Панюта вважає це несправедливим
Продакшн Олега Панюти припиняє виробництво ранкової інформаційно-розважальної програми «Сніданок з 1+1». Про це  «Детектор медіа» повідомив  сам Олег Панюта. 
 
«Судячи з усього, «Сніданок» помер. Сьогодні був останній день ефіру цього проекту», - зазначив він.
 
За словами пана Панюти, про рішення «змінити ранковий формат, віддати його Наталії Катеринчук і створити на цьому місці інший інформаційний проект» 24 липня  повідомив генеральний директор «1+1» Максим Варламов, не пояснюючи мотивів цього рішення: «Мені було запропоновано подумати про те, чим ще ми можемо бути корисними для каналу». 
 
Тим часом, як зазначив Олег Панюта,  не розірваною лишаться угода з телеканалом, яка передбачає співпрацю до 31 грудня 2008 року. 
 
Чутки про  закриття проекту, за його словами, ходили давно, однак офіційного повідомлення від каналу не надходило. Тому тепер, напередодні старту нового сезону, Олег Панюта вважає, що час, який можна було витратити на виробництво нових проектів, уже втрачено. 
 
«Зараз мені треба зрозуміти, що робити з 35 людьми, які до кінця сподівалися працювати над цим проектом надалі. З одного боку, в нас є високопрофесійна команда, яка здатна виробляти непоганий ефір, який має пристойні показники й заробляє чималі кошти для каналу. З іншого боку, тепер треба зрозуміти чим заробляти на життя далі. Тому що  команда збиралася і формувалась під конкретне завдання», -  каже Олег Панюта. Він уже запропонував Максиму Варламову декілька варіантів інших проектів, проте, на його думку, для їх виробництва вже немає часу.
 
«Мені шкода, що канал з нами так повівся. Мені здається, що ми на таке не заслуговуємо», - сказав Олег Панюта. Він також додав, що його команда може постраждати фінансово, оскільки «Сніданок з 1+1» мав  комерційні рубрики («Веселі усмішки», «Під ключ», «Перша передача, «Світ за очі» тощо), контракти на виробництво яких були укладені від імені каналу до кінця року.
 
«Тепер виходить, що ми мусимо виконувати ці зобов’язання, а ми не можемо цього робити, бо на каналі проект не виходить. Ми, не бажаючи цього, можемо підвести цих людей, які виробляли продукт на комерційних засадах.  Це все довгострокові контракти, які мають виконуватись, більшість із них підписані до кінця року. І це не одна тисяча доларів, і навіть не 10», - пояснив він.
 
У прес-службі «1+1» «Телекритиці» сказали, що офіційного наказу про припинення виробництва «Сніданку» продакшном Олега Панюти поки що немає. Також поки що не відомо, чи ранковий проект, який робитиме департамент інформаційного і суспільно-політичного мовлення, матиме назву «Сніданок з 1+1».
 
«Детектор медіа» 
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY