detector.media
08.07.2008 11:50
Viasat почала рекламуватися на українському ТБ
Viasat почала рекламуватися на українському ТБ

На початку липня в ефір українських національних телеканалів вийшла телевізійна реклама ТМ Viasat. Тридцятисекундний ролик є продовженням літньої рекламної кампанії бренду, основним повідомленням якої є «Viasat презентує – хіти кіно без реклами».

Яна Бойко, представник Viasat, розповіла, що основна ідея ролику – показати контент різних жанрів, таких як кіно, спорт, пізнавальні програми та програми для дітей, у поєднанні з візуальним образом ТМ Viasat.

Вона пояснила, що «їхня торгова марка досить швидко виходили на ринок, тому в абонентів не встиг сформуватися образ їхнього бренду, який би потім підкріплювався рекламним роликом». Саме тому «для створення реклами вони обрали найвідоміші кадри телевізійних жанрів, які добре запам’ятовуються, та поєднали їх».

Кожен жанровий блок завершується 3D графікою, яка кольорове зображення робить скляним, тобто «головний герой кадру переходить на задній план і перетворюється на скляну фігуру, що нагадує глядачам корпоративні кольори, логотип Viasat».

Ролик транслюють такі українські канали, як ICTV, СТБ, Новий канал, НТН і ТОНІС.

Виготовленням першої телевізійної реклами ТМ Viasat займалася продакшн-студія Revolution Post, музичне оформлення забезпечила студія GAD Records.

 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY