detector.media
20.06.2008 13:45
Євген Ступка пішов з «MTV Україна»
Генеральний директор «MTV Україна» Євген Ступка звільнився з каналу. Цю інформацію «Телекритиці» підтвердили у прес-службі «MTV Україна».
 
Зараз виконувачами обов’язків керівника каналу є віце-президент Horizon Capital (одна з компаній-засновників «MTV Україна») Петро Хархаліс.
 
Також у прес-службі «ТК» повідомили, що на сьогодні оголошений конкурс на посаду керівника каналу: «Зараз ведуться переговори з новими претендентами, провідними фахівцями, й у найближчому майбутньому ми чекаємо на нового директора».
 
У розмові з «ТК» Євген Ступка назвав причину свого звільнення з каналу: «На тому етапі, на якому перебуває компанія, я свою справу зробив. Я провів startupі тепер вважаю свою роботу закінченою». Пан Ступка й надалі продовжуватиме співпрацю з «MTV Україна», але у статусі неформального консультанта.
 
«Я із задоволенням співпрацюватиму з «MTV Україна», якщо буде така нагода. У мене є зв’язок з каналом, я відкритий до будь-яких консультацій, і цей зв’язок не рветься. Я, можливо, зроблю якісь проекти для «MTV Україна», але вже як незалежний діяч, - каже Євген Ступка. - Для мене це дуже важливий проект. До того ж, це бренд, який був реалізований в Україні після трьох невдалих спроб. Тому я дуже пишаюсь цим проектом. І дуже хочу, щоб цей бренд процвітав і мав культурну цінність для країни, щоб він розвивався та зростав. Можливо, я працюватиму з ними ще раз, але на іншій стадії розвитку».
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY