detector.media
18.07.2008 15:38
Генпрокурор Медведько хоче «просто зустрітися» з Сергієм Лещенком
Тривалість допиту журналіста «Української правди» Сергія Лещенка залежить від слідчих, які його допитують.
 
Про це заявив Генеральний прокурор Олександр Медведько на прес-конференції.

Як повідомлялось раніше, Лещенко не підписує протоколи допитів. Відповідаючи на питання «ПіКу», чи не вважатиме ГПУ цей факт підставою для притягнення Лещенка до відповідальності в разі появи нових публікацій на тему отруєння Президента, Ген прокурор заявив: «Давайте це питання я з’ясую. Я обов’язково з ним зустрінусь. Тільки нехай він не сприймає це як виклик, просто як запрошення. – просто поспілкуватись с Генеральним прокурором. Ми потім вирішимо всі ці питання».
 
Раніше, говорячи про факт допиту Генпрокуратурою України журналіста «Української правди», заступник генпрокурора Микола Голомша запевнив, що тиску на нього з боку прокуратури немає. «Слідчі органи генпрокуратури конструктивно працюють із засобами масової інформації, з повагою відносяться до всіх журналісті. Ми маємо бажання співпрацювати з вами і надалі», - заявив Голомша.

Він закликав журналістів уникати політизації справ, що розслідуються. «Закликаємо допомогти вас розібратися нам самим в тому, щоб ми поставили законні крапки у розслідуванні цих справ», - сказав заступник прокурора.

Пік України
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY