detector.media
18.07.2008 11:53
Олександр Народецький іде з 5-го каналу
Олександр Народецький іде з 5-го каналу
Шеф-редактор 5-го каналу Олександр Народецький іде з каналу. Цю інформацію «Оглядача» сьогодні «ТК» підтвердив сам пан Народецький 
 
«Я написав заяву на звільнення за власним бажанням. У мене змінилися плани, і я вирішив займатися чимось іншим, і тому я вирішив домовитись із керівництвом і розлучитись», – зазначив він.
 
За словами пана Народецького, його заяву вже задоволено, і на посаді шеф-редактора він працюватиме до серпня 2008 року. Хто стане новим шеф-редактором 5-го каналу, поки що не відомо. «Я не можу назвати кандидатур, оскільки це суто внутрішня інформація», – сказав він.
 
Також Олександр Народецький повідомив «ТК», що незабаром він планує виїхати з України і «поки що мешкати в Англії». Однак, інформацію щодо нового місця роботи він  не розголошує.
 
«У мене є кілька варіантів. Поки що я не можу їх обговорювати, бо вони на стадії переговорів, – зауважив Олександр Народецький. – Я займатимусь тим, чим і завжди займався, – Україною. Я багато років у цій темі, і  я навряд чи зможу від неї відійти, навіть якби і хотів, але я не хочу». 
 
Нагадаємо,  шеф-редактором 5-го каналу Олександр Народецький працював із вересня 2006 року. 
 
«Детектор медіа» 
Фото газети «День»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY