detector.media
06.06.2008 12:11
У тижневику «Українська столиця» з’явилася рубрика «Клубне життя Києва»
У тижневику «Українська столиця» з’явилася рубрика «Клубне життя Києва»
Тижневик «Українська столиця» ввів постійну рубрику «Клубне життя Києва». Перші матеріали, присвячені клубній культурі столиці України, з’явилися в сьогоднішньому номері.
 
За словами в.о. головного редактора тижневика «Українська столиця» Петра Щербини, вихід двох номерів, повністю присвячених проведенню Free Fat Fest і розповідям про його учасників – провідних виконавців електронної танцювальної музики світу, перед 24-м травням викликав ажіотаж серед молодих людей, які сповідують клубну культуру.
 
«Отримавши від них багато вдячних дзвінків, ми вирішили – інформація про київські клуби, кращих DJ, які у них грають, інші матеріали відтепер обов’язково будуть присутні у кожному номері «Української столиці». Тим паче, що виходить наш тижневик  щоп’ятниці зранку», – розповів Петро Щербина.
 
Під рубрику у кожному номері «Української столиці» буде відведена ціла шпальта. З часом площа видання з розповідями про київське клубне життя збільшуватиметься.
 
У сьогоднішньому номері «Української столиці» окрім анонсів київських клубних вечірок опублікована розповідь про культовий німецький проект епохи зародження електро-музики – дует WeltKland, який приїздить з виступом до столиці України.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY