detector.media
05.06.2008 17:29
21 червня у Дніпропетровську відбудеться прем‘єра проекту «Мертвий Півень&Юрій Андрухович: Кримінальні сонети у Дніпропетровську»
21 червня о 19:00 у Дніпропетровському Палаці дітей і юнацтва (наб. Перемоги 5) відбудеться прем‘єра проекту «Мертвий Півень&Юрій Андрухович: Кримінальні сонети у Дніпропетровську». Захід презентовано МА «Арт-Вертеп» за сприяння Святослава Олійника і Гуманітарного руху «Культурна столиця». 
 
«Кримінальні сонети» –це пісні на вірші Юрія Андруховича з однойменного циклу, плюс книжечка з текстами та ілюстраціями-коміксами харківянки Марічки Рубан. Особливий гість дніпропетровської презентації Патріарх Бу-Ба-Бу Юрій Андрухович.
 
Пять поезій пера Юрія Андруховича відкривають галерею образів сутінкового світу галицьких романтиків ножа і сокири: лахмітник Місьо, який «о четвертій ранку зарізав панну Касю, лесбіянку», картярі Пан Різник і Пан Музика, Зиновій Блюм, «король шинків і яток, рожевих лярв улюблений кумир», мафіозі, який у кримінальних розборках «гідно шлях життя завершив», та найманий убивця з ружею в петличці і посміхом Казанови.
 
Диск the best-хітів від гурту «Мертвий півень. Обраний народом» записано наживо під час концерту в Києві 13-го квітня. Пісні, що увійшли до диску, було обрано прихильниками гурту. У записі вони можуть почути і свої власні вигуки і оплески, зафіксовані для історії. Включено також особливий бонус для поціновувачів  кліп «Холодно» 98-го року (виробництво Radioactive production), який багато років вважався безповоротно втраченим.
 
Свої найновіші диски «Мертвий півень» видав самотужки. Можливо, ці плити стануть першими ластівками нового видавничого лейблу, а поки що учасники презентацій зможуть придбати їх першими. Для прихильників приготували також особливі сюрпризи  сувеніри з крилатими фразами з «Пісень для мертвого півня».
 
Акредитація можлива за умови анонсування. Будемо вдячні, якщо ваше видання поділиться з читачами цікавою новиною. Оригінал-макет надішлемо на замовлення.
Довідки та акредитація за тел. +38 0562 33 55 82 або e-mail: mail@artvertep.dp.ua .
Контактна особа – Юлія Овчаренко.
 
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY