detector.media
04.06.2008 14:14
Акція «АнтиДерепа». Вболівальники обурені тим, що Сергій Дерепа коментуватиме матчі Євро-2008
Акція «АнтиДерепа». Вболівальники обурені тим, що Сергій Дерепа коментуватиме матчі Євро-2008
Напередодні початку чемпіонату Європи з футболу в Австрії та Швейцарії редакція проекту sport.com.ua розпочала акцію  «АнтиДерепа» з метою не допустити відомого ще з радянських часів спортивного коментатора до матчів Євро-2008.
 
Про те, що Сергій Дерепа коментуватиме європейську першість, стало відомо з оприлюдненого розкладу трансляцій на Першому національному. Шеф-редактор проекту sport.com.ua Дмитро Копій у коментарі «ТК» повідомив, що акція стала наслідком негативної реакції вболівальників: «Після кожного матчу, який коментує Сергій Дерепа, ми отримуємо багато негативних відгуків. Крім того, обговорення якості його роботі відбувається й у журналістському середовищі. Звісно, є люди які за те що б він коментував футбол. Усі його помилки, перли, - зрештою, це просто весело. Але загальна тенденція йде до того, що коли гру коментує Сергій Дерепа, люди дивляться телевізор без звуку. Ще нічого, коли мова йде про Чемпіонат України. Але Чемпіонат Європи – це визначна подія, яка буває раз на чотири роки. Я вважаю, що тут уже перейдена певна межа».
 
При цьому Дмитро Копій наголошує, що Сергій Дерепа наразі просто не має необхідної коментаторської практики, тому допускати його до обслуговування Євро-2008 не можна.
 
Натомість сам Сергій Дерепа вважає, що його «замовили» конкуренти. «Ми знаємо все! Це організували люди, яким кортить прорватися до ефіру. Якби щодо цього висловилися люди, авторитетні у спортивному світі, то я б довіряв цій думці», - зазначив він у коментарі «Детектор медіа».
 
Також Сергій Дерепа заявив, що нове покоління коментаторів, на його думку, не відповідає професійним стандартам: «Ви думаєте, що там є професіонали? Гливинський, Джулай і все!».
 
 «Паралельно з нашими трансляціями будуть іти на інших каналах такі ж, але безпосередньо з Австрії та Швейцарії, де буде живий коментар, а не як у нас – із картинки. Будь ласка! Не подобається - нехай переходять на російські канали!», - наголосив пан Дерепа.
 
За словами Дмитра Копія, протягом менш ніж доби, що триває акція, на її підтримку надійшло майже 400 листів.  Коли їх назбирається хоча б півтисячі, організатори передадуть підписи до Національної телекомпанії України. Також вони планують ознайомити з думкою вболівальників спонсорів трансляцій.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY