detector.media
30.05.2008 18:39
Сергій Андрушко: Треба дати журналістам можливість нормально працювати в КМДА
Журналіст телеканалу СТБ Сергій Андрушко вважає, що умови роботи журналістів у Київській міській державній адміністрації є незадовільними, оскільки «запитання меру доводиться ставити через стіну охоронців та працівників прес-служби». Про це він сказав «ТК», коментуючи повідомлення прес-служби умовного «Київського медіахолдингу» щодо залагодження конфлікту між ним та радником столичного міського голови Казбеком Бектурсуновим.
 
Як повідомила пресс-служба, Казбек Бектурсунов та заступник голови правління СТБ з інформаційного мовлення Олексій Мустафін після обговорення вважають інцидент 27 травня вичерпаним. Йдеться про випадок, коли Сергій Андрушко намагався поставити запитання київському міському голові після завершення прес-конференції, після чого став об'єктом агресії з боку супроводу пана Черновецького.
 
«Сторони дійшли згоди, що причиною інциденту є зайві емоції, яких під час виконання службових обов’язків потрібно уникати всім сторонам. Сторони не мають обопільних претензій, висловлюють взаємоповагу та надію на подальшу співпрацю», - йдеться у повідомленні. 
 
Сергій Андрушко  згоден, що цей конкретний інцидент є вичерпаним, проте, на його думку, слід вжити заходів, аби подібне не траплялось у майбутньому. «Це має відбуватись більш цивілізовано, і про жодні рішення щодо цього я не чув», - сказав він «ТК».
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY