detector.media
22.05.2008 18:06
Скасувавши передвиборний спецпроект, «1+1» запросив у «Сніданок» Дениса Басса
Скасувавши передвиборний спецпроект,  «1+1» запросив у «Сніданок»  Дениса Басса
22 травня в ранковому ефірі «Сніданку з 1+1» гостем студії був перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Денис Басс.
 
Керівник передвиборного штабу Віталія Кличка Дмитро Андрієвський назвав цю гостьову студію «гурманською програмою “Сніданок з паном Бассом”», повідомляє «Главред-Столиця». «Під час програми робиться підводка: кияни, голосуйте за Черновецького, тому що це реформи, порядок, це супермісто і потім виступає перший замголови. Агітація це чи не агітація?», – запитує він.
 
Нагадаємо, що напередодні «Студія 1+1» відмовилася від проведення спецпроекту «Вибір Києва – 2008» через застереження юридичної служби телеканалу, на думку якої ця програма могла бути розцінена як передвиборна агітація, що здійснюється з порушенням передбаченого законодавством України принципу рівних можливостей доступу до ЗМІ всіх кандидатів на посаду міського голови. Усім запрошеним раніше учасникам (ймовірні лідери мерських перегонів) були надіслані листи з офіційним вибаченням.
 
Дмитро Андрієвський вважає, що на «1+1» діє політична цензура та домовленість не допускати в ефір будь-які матеріали про Блок Кличка. «Раніше це були адміністративні важелі, нині, швидше за все, тут ще додаються й фінансові», – натякає він на інформацію про оплачене блокування в медіа альтернативних Черновецькому кандидатів.
 
«ТК» звернулася по коментарі до прес-служби «Студії 1+1» із запитанням, чи не викликало проведення гостьової студії з Бассом (кандидатом у Київраду від Блоку Черновецького) застережень юридичної служби, але відповіді дотепер не отримала.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY