detector.media
22.05.2008 11:26
Кінокомпанії Fresh Production ua й Star Media починають зйомки художнього телефільму «Три долі»
Кінокомпанії Fresh Production ua й Star Media починають зйомки художнього телефільму «Три долі»
20 травня кінокомпанії Fresh Production ua й Star Media починають зйомки чотирисерійного телевізійного художнього фільму «Три долі» (робоча назва). В основі сюжету – оригінальний сценарій Ірен Роздобудько за романом «Зів'ялі квіти викидають».
 
Режисер-постановник фільму Ахтем Сейтаблаев («Фабрика щастя», «Квартет для двох», «Чегевара»). У фільмі знімаються російські й українські актори: Людмила Чурсіна («Довга дорога в дюнах», «Угрюм-ріка», «Щит і меч»...), Вікторія Исакова («Гілка бузку», «Острів», «Полювання на піранью»), Світлана Немоляева («Гараж», «Службовий роман», «Небеса обітовані»...), Олена Захарова («Повернути віру», «Кадетство»), Олексій Кортнєв («Донечка моя», «Навіть не думай 2»), Ганна Кузіна («Ґудзик»). Продюсери картини - Влад Ряшин, Юлія Чернявская, Олег Щербина. Фільм планується до показу на провідних українських і російських телеканалах.
 
Фільм – історія про двох акторок, які, у свій час, були на піку слави й купалися в оваціях, а доживати життя змушені в «Будинку для самотніх акторів театру й кіно».
 
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY