detector.media
20.05.2008 21:04
«1+1» знімає з ефіру спецпроект «Вибір Києва 2008»?
Спецпроект програми «Я так думаю» з Анною Безулик на телеканалі «1+1» «Вибір Києва 2008», який був заявлений у телепрограмі у четвер, 22 травня, о 21.20, вирішили зняти з ефіру. Цю інформацію, отриману «Детектор медіаю» з власних джерел, на каналі поки що не коментують – прес-служба пообіцяла надати коментарі 21 травня.
 
Те, що канал має намір зняти програму з ефіру, підтвердила «ТК» керівник інформаційного департаменту штабу Віталія Кличка Катерина Кириченко. «На каналі нас повідомили, що юристи після детального вивчення визначили, що у цьому форматі проект може бути витлумачений як агітація у прямому ефірі», - сказала вона. Раніше запрошені до участі в програмі особи – а це, за інформацією «ТК», основні претенденти на крісло київського мера – підписали письмове зобов’язання про те, що в ефірі не буде агітації та образ. «Ці документи та згоду на участь у проекті ми відправили на канал факсом», - повідомила пані Кириченко.
 
Отримати коментарі в інших запрошених на програму «ТК» поки що не вдалося. Радник міського голови Леоніда Черновецького Казбек Бектурсунов повідомив «ТК», що вперше чує про те, що проект може не відбудеться: «я про це менше за все думаю».
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY