detector.media
17.05.2008 19:07
«Воля» перевела на «цифровий пакет» уже понад 50% абонентів
Кабельний оператор «Воля-кабель» оголосив про те, що понад 50% абонентів послуг платного телебачення компанії переведено з аналогового на «цифровий пакет» (послугу, що передбачає прийом оцифрованого телесигналу за допомогою декодера). Як повідомляє ЛІГАБізнесІнформ, про це повідомив на «Дні відкритих дверей», що пройшов 16 травня, директор ЗАТ «Воля-Кабель» Андрій Метельський.
 
Переведення абонентів на «цифровий пакет» планується завершити до кінця 2008 року, а зараз кількість користувачів, які приймають оцифрований сигнал, наближається до 300 тисяч.
 
Вартість сет-топ-бокса (декодера) для приймання цифрового сигналу на аналоговий телевізор становить близько 300 гривень; «Воля» також надає декодери в оренду за 9,90 грн на місяць, а у разі підключення декількох телевізорів у квартирі – 6,90 грн за кожен декодер на місяць.
 
Також Андрій Метельський повідомив, що зараз «Воля-Кабель» тестує телебачення високої чіткості – HDTV (high definition television), яке буде введене у комерційну експлуатацію наприкінці 2008 року. Щоправда, на першому етапі у цьому форматі будуть доступними лише декілька телеканалів.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY