detector.media
16.05.2008 16:14
Микола Катеринчук судиться з ICTV через висловлювання Луценка
Голосіївський райсуд Києва 14 травня відкрив провадження за позовом Блоку Миколи Катеринчука до телеканалу ICTV та кандидата у депутати київської міськради, лідера «Народної самооборони» Юрія Луценка. Про це повідомила прес-служба Миколи Катеринчука. Позивач вимагає визнати протиправними дії телеканалу та Юрія Луценка і зобов’язати їх «утриматися від вчинення протиправних дій стосовно розповсюдження завідомо недостовірних відомостей».
 
Судове засідання має розпочатися 19 травня о 15.00 у приміщенні Голосіївського районного суду столиці.
 
Нагадаємо, що в неділю, 11 травня, у програмі «Факти тижня з Оксаною Соколовою» на телеканалі ICTV серед синхронів багатьох учасників виборчої компанії у Києві пролунали й слова Юрія Луценка наступного змісту:
 
«РЕПОРТАЖ, автор – Володимир СОКОЛОВ: Загалом Турчинов встигав кругом – і в небі, і на землі. Чого не скажеш про Юрія Луценка. Він не мав часу на власну кампанію, оскільки розшукував замовників розумного мера. Натомість виявив технічного кандидата – Миколу Катеринчука.
Юрій ЛУЦЕНКО, кандидат у депутати Київради від блоку НУНС: Ну, це я дуже акуратно називаю. Бо люди, наприклад, на біг-бордах пишуть “Шлюха Космоса”, то я тут при чому? Я акуратна людина. Кажу: це технічний кандидат, який розігрує свою суто амбітну гру. І варто цього не робити, не ганьбити список “Нашої України – Народної самооборони”, яка зробила його депутатом. І не узгодивши ні з ким своїх суто амбіційних планів вивісити своє обличчя на біг-бордах, які закуплені за кошти Черновецького, є дуже неправильним”».
 
На ICTV «ТК» повідомили, що не отримували жодних офіційних претензій ані від Миколи Катеринчука, ані з суду.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY