detector.media
16.05.2008 11:58
Подільський райсуд не надав «Комсомольской правде в Украине» рішення у справі за позовом Турчинова
Подільський райсуд не надав «Комсомольской правде в Украине» рішення у справі за позовом Турчинова
Як повідомила прес-служба Українського медіахолдингу, юристам газети «Комсомольская правда в Украине» не надали рішення Подільського районного суду м. Києва з вимогою опублікувати відповідь на інформацію про причетність кандидата в мери Олександра Турчинова до будівництва на Пейзажній алеї. Через це видання не в змозі ні добровільно виконати рішення суду, ні подати апеляцію.
 
Нагадаємо, 7 травня «Комсомольская правда в Украине» надрукувала інтерв’ю із заступником голови КМДА Віталієм Журавським, у якому і йшлося про причетність Турчинова до будівництва на Пейзажній алеї. 14 травня Подільський районний суд м. Києва задовольнив позов Турчинова до газети і зобов’язав «КП» надрукувати відповідь.
 
Згідно з п. 2 ст. 177 Кодексу про адміністративне судочинство, особи, які беруть участь у справі, можуть отримати в суді копію постанови чи ухвали суду. Але Подільський районний суд Києва відповідних документів не надав.
 
Головний редактор газети «Комсомольская правда в Украине» Андрій Хрустальов вважає, що «затягивание процесса выдачи судебных документов – намеренный шаг, предпринятый, чтобы лишить нас возможности отстоять свою правоту».
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY