detector.media
05.05.2008 10:47
У Хабаровську побили кореспондента і телеведучого
У Хабаровську побили кореспондента і телеведучого
У Хабаровську (Росія) вчинено напад на відомого в місті телеведучого Олексія Романова й кореспондента «П'ятий канал-ТРК «Петербург» Яну Зелінську. Про це повідомляє NEWSru.com.
 
«Постраждалі були побиті в Хабаровську в минулу суботу близько 22:30 місцевого часу (15:30 за московським часом) у дворі будинку, де вони живуть. За цим фактом ведеться перевірка. Можливо, через кілька днів буде порушена кримінальна справа», – повідомив представник ОВС Індустріального району.
 
За його словами, нападало кілька людей. Вони зламали Романову ніс, у нього також численні садна й гематоми. Зелінську нападники вдарили у обличчя. Під час інциденту постраждала ще одна людина – знайомий Олексія Романова, що теж був у дворі й намагався протистояти нападникам, сказав представник ОВС.
 
Він відзначив, що потерпілі гуляли з дитиною 11 років, яка теж стала свідком побиття; крім того, напад бачили інші люди, що перебували у дворі, передає РИА «Новости».
Зараз потерпілі перебувають будинку, сказав представник ОВС. Як повідомила Яна Зелінська, конкретних версій причин пригоди в неї немає.
 

«Спочатку у дворі будинку нас ледве не збила якась машина, потім у дворі з'явилися молоді люди й стали бити Олексія (Романова), потім і мені дісталося, при цьому вони нічого не говорили, не вимагали. Після побиття нападаники розбіглися», – сказала Зелінська, відзначивши, що останнім часом їм ніхто не погрожував і не пред'являв жодних вимог.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY