detector.media
03.05.2008 12:58
Відбувся семінар «Технології виробництва і трансляції спортивного контенту в форматі HD. Пересувні телевізійні студії: особливості трансляції сигналу»
Відбувся семінар «Технології виробництва і трансляції спортивного контенту в форматі HD. Пересувні телевізійні студії: особливості трансляції сигналу»

В рамках Комплексної програми «Євро-2012: Говорить і показує Україна» на минулому тижні відбувся семінар «Технології виробництва і трансляції спортивного контенту в форматі HD. Пересувні телевізійні студії: особливості трансляції сигналу».

Організатори заходу – українська Асоціація «ІКТ-Маркетинг», Міжнародна громадська організація «Інтерньюс-Україна» і оператор ефірних мереж телерадіомовлення України Концерн РРТ – представили пересувний мовленнєвий комплекс виробництва компанії Qualitron, одного з лідерів у галузі системної інтеграції на  ринку мовлення.

 
Анатолій Чорний, технічний директор групи телеканалів «Інтер», розповідаючи про враження від семінару, зокрема зазначив: «При виборі вирішення ми розглядали пропозиції п‘яти системних інтеграторів та вибрали вирішення компанії Qualitron за співвідношенням «ціна-якість». Враховувалося і відпрацювання кузова системи. Ця машина виконана за схемою «12+2+2» (за числом HD/SD камер)».
 
Семінар завершився уроком української школи операторскої майстерності від провідного оператора телетрансляцій матчів Кубка UEFA і Ліги Чемпіонів Андрія Степаненка.
 
Генеральним медіа-спонсором Комплексної програми «Євро-2012: Говорить и показує Україна» виступив журнал «ТВ-Технологии», підтримка – VI Східно-європейська виставка і конференція EEBC 2008 Telecom&Broadcasting.
 
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY