detector.media
25.04.2008 15:23
«Стар Медіа» придбала латиноамериканський серіальний формат і продала два власні проекти
Компанія «Стар Медіа» уклала контракт з компанією Televiza (Мексика) на купівлю формату серіалу «Дві сторони однієї Анни». Про це «ТК» розповів голова наглядової ради групи компаній «Стар Медіа» Влад Ряшин. «Ми підписали опціон «60+60». Спочатку ми купуємо 60 серій, а далі решту 60. Зараз ми чекаємо перших матеріалів і розпочнемо адаптацію», – зазначив він.
 
Це другий серіал, який «Стар Медіа» виробляє за латиноамериканським форматом. За словами Влада Ряшина, зараз на стадії виробництва інший серіал – «Принц-жебрак» за ліцензією компанії Telemundo.
 
Канали, на яких з’являться ці серіали, керівник «Стар Медіа» поки не називає. Укладання можливих угод з телеканалом «Інтер» Влад Ряшин коментувати відмовився.
 
Окрім цього, за словами Влада Ряшина, під час відвідин Каннського телеринку компанії вдалося продати кілька своїх проектів. Зокрема, вже є домовленості про підписання угоди з норвезьким телеканалом TV2A щодо купівлі 3D-анімаційного серіалу «Битва за Москву». Також у «Стар Медіа» були придбані права на реалізацію відео та DVD цього серіалу в країнах Бенілюкс.
 
«Також ми продали готовий серіал за нашим оригінальним форматом «Міський романс» під дубляж на територію Чехії», - сказав Влад Ряшин, зазначивши, що подібна угода укладена компанією вперше.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY