detector.media
22.04.2008 15:04
Рена Назарова стала головним редактором «Першого громадського»
Головним редактором проекту «Перший громадський» (Київська державна регіональна телерадіокомпанія) стала Рена Назарова – ведуча телепрограм творчого об’єднання «Студія Хрещатик, 26», яка працює на КДРТРК п’ятий рік. Про це «ТК» стало відомо від генерального директора КДРТРК Віктора Пасака.
 
Раніше цю посаду обіймала Анастасія Образцова, яка, як уже повідомляла «ТК», перейшла працювати на СТБ. Нагадаємо, на початку квітня стало відомо, що керівник проекту «Перший громадський» Людмила Король та головний редактор Анастасія Образцова залишають КДРТРК. Разом із тим, директор КДРТРК Віктор Пасак заявив, що проект «Перший громадський» працюватиме далі. 
 
Проект «Перший громадський», у рамках якого на КДРТРК та обласних державних телерадіокомпаніях виходить щоденна інформаційна програма «Час країни», стартував 13 серпня 2007 року. Ініціаторами його створення було керівництво Державного комітету телебачення і радіомовлення. У планах творців проекту було перетворити «Перший громадський канал України» (так він називався спершу) на єдиний телеканал, частину продукту для якого мали б виробляти у Києві на базі КДРТРК, частину – надавали б ОДТРК. 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY