detector.media
16.04.2008 12:11
У рівненських журналістів буде своя премія імені Володимира Здоровеги

Факультет масової комунікації та менеджменту Міжнародного економіко-гуманітарного університету (МЕГУ) міста Рівне та обласна спілка журналістів України вирішили вшанувати пам’ять відомого викладача, професора журналістики Володимира Здоровегу, започаткувавши на факультеті стипендію імені Здоровеги. Про це 15 квітня повідомив ЗІК.

 

За інформацією професора та викладача МЕГУ Віктора Мазаного, «ця людина завжди залишиться у спогадах викладачів та студентів людиною порядною із чистими помислами».

 

Сума стипендії становить 420 гривень щомісяця.

 

Цього разу її номінантом став студент четвертокурсник Роман Свирида. Премію йому вручили донька та дружина Володимира Здоровеги.

 

Довідка ЗІКу.

 

У 2007 році до річниці смерті видатного українського вченого в галузі журналістики, професора Львівського національного університету ім. І. Франка Володимира Здоровеги Львівська обласна організація Національної спілки журналістів України заснувала обласну премію його імені. Першим лауреатом цієї премії на Львівщині став тодішній головний редактор «Львівської газети» (тепер він очолює тижневик «Суботня пошта») Ігор Гулик.

 

ЗІК
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY