detector.media
16.04.2008 11:12
«Приватні особи» замовили два мільйонних наклади спецвипуску «Вечірнього Києва»
«Приватні особи» замовили два мільйонних наклади спецвипуску «Вечірнього Києва»
Протягом останніх днів на вулицях міста Києва з’явились люди, що роздають перехожим безкоштовно газету «Вечірній Київ». Раніше «Детектор медіа» отримувала сигнали від читачів, які не є передплатниками київських муніципальних видань, однак «Хрещатик» і «Вечірній Київ» опинялись у їхніх поштових скриньках.
 
«ТК» звернулась із запитанням про причини переходу «Вечірки» до безкоштовного розповсюдження та джерела фінансування видання до в.о. головного редактора газети Романа Костриці.
 
«Безкоштовно розповсюджується не комунальна газета «Вечірній Київ», а додаток до неї – «Вечірній Київ плюс», - пояснив пан Костриця. – Це комерційний проект, замовниками якого є приватні особи. Ми робимо її – замовники платять за це гроші й самі розповсюджують. Додаток випускався вже двічі мільйонним накладом». Пан Костриця не назвав приватних осіб, які є замовниками. Проте, судячи з наповнення видання, яке за тональністю мало чим відрізняється від комунальної газети «Вечірній Київ», ці приватні особи є прихильними до кандидата у мери Києва Леоніда Черновецького.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY