detector.media
11.04.2008 16:08
Андрій Радюк передає справи. В. о. гендиректора ЗАТ «Видавництво «Економічні відомості» стане Людмила Почапська (ВИПРАВЛЕНО)

Як повідомляє прес-служба холдингу «Медіа Інвест Груп», гендиректор ЗАТ «Видавництво «Економічні відомості» Андрій Радюк ще у лютому 2008 року подав прохання керівництву ТОВ «Медіа Інвест Груп» про свій намір звільнитися у зв’язку з бажанням продовжити кар’єру в одній з державних структур. Нагадаємо, як удалося з’ясувати «ТК», Андрій Радюк надав перевагу роботі в апараті Ради національної безпеки і оборони України.  

 
Відтак, акціонерами компанії був проведений усесторонній аудит, який, за інформацією джерел «ТК», завершився 4 квітня, та були розглянуті кандидатури на посаду генерального директора ЗАТ «Видавництво «Економічні відомості». Також Андрій Радюк розпочав процедуру передачі справ. 
 
За повідомленням прес-служби, за результатами аудиту акціонери позитивно оцінюють досягнення ЗАТ «Видавництво «Економічні відомості» та, зокрема, роботу Андрія Радюка.  
 
Днями відбулися збори Наглядової ради ЗАТ «Видавництво «Економічні відомості», на яких, як повідомляє прес-служба, було прийняте рішення про розгляд питання щодо призначення тимчасовим виконувачем обов’язків генерального директора Людмили Почапської – фінансового директора ТОВ «Український бізнес портал», кандидата економічних наук.. За інформацією ж джерел «ТК», питання призначення пані Почапської вже фактично вирішене.
 
Як повідомив «ТК» в. о. президента ТОВ «Медіа Інвест Груп» Юрій Лобко, наказів на звільнення Андрія Радюка та призначення Людмили Почапської ще немає. «Поки що прийняте рішення, а формалізується воно до 24 квітня», – сказав пан Лобко. 
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY