detector.media
11.04.2008 11:26
У Севастополі виходитиме безкоштовний журнал для ВІЛ-позитивних
У Севастополі вийшов перший номер журналу Positive Fusion – безкоштовного видання для людей і організацій, пов’язаних із проблемою вірусу імунодефіциту людини/ синдрому набутого імунодефіциту. Як повідомляє газета «Экономические известия», видання зареєструвала й випустила місцева доброчинна організація «Гавань плюс».
 
60-сторінкове чорно-біле видання формату А6, що виходить накладом 200 примірників, публікує інтерв'ю медиків, які працюють із ВІЛ-позитивними, поради щодо харчування та способу життя тих, хто живее з вірусом, оголошення про заходи севастопольського центру допомоги ВІЛ-позитивним. Також видання містить рубрику «Клуб знайомств» та проводить фотоконкурс «Позитивна реальність».
 
Проект реалізується значною мірою завдяки зусиллям волонтерів, що дозволяє обійтися скромними затратами. Журнал виходитиме щоквартально у рамках проекту «Забезпечення догляду та підтримки людей, що живуть із ВІЛ/СНІД, та їхнього близького оточення» за фінансової підтримки всеукраїнської доброчинної організації «Всеукраїнська мережа людей, що живуть із ВІЛ». Наступний номер вийде на початку травня.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY