detector.media
09.04.2008 16:27
Олексій Мустафін балотується у депутати Київради
Олексій Мустафін балотується у депутати Київради
Заступник голови правління телеканалу СТБ з інформаційного мовлення Олексій Мустафін увійшов під четвертим номером до виборчого списку Соціал-демократичної партії України (об’єднаної) до Київської міської ради. Цю інформацію підтвердив «Телекритиці» сам пан Мустафін, який є заступником голови СДПУ(о).
 
На запитання, навіщо Олексієві крісло депутата Київради, він відповів: «Я член партії з 1990 року. Принаймні, досі ніхто не сумнівався в тому, що я переконаний соціал-демократ. Тому братиму участь там, де моя участь потрібна партії. Враховуючи пропозицію київської міської організації, я дав згоду на участь у перевиборах».  
 
На думку Олексія Мустафіна, можливе обрання до Київради на його роботу на СТБ не вплине. «Наскільки я знаю, депутати міськради не працюють постійно, - сказав він. – По-друге, якщо в нас прем’єр-міністр хоче поєднувати свої прем’єрські обов’язки із роботою в міськраді, думаю, це може спрацювати і у випадку керівника інформаційної служби. Для мене важлива присутність соціал-демократів у Київській міській раді, бо я – соціал-демократ. Утім, цілком можливо, що мені доведеться поступитися своїм місцем на СТБ комусь іншому».
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY