detector.media
08.04.2008 12:02
Людмила Король і Анастасія Образцова залишають «Перший громадський»
Керівник «Першого громадського» Людмила Король та головний редактор Анастасія Образцова залишають проект.
 
Як повідомив «ТК» генеральний директор Київської державної регіональної телерадіокомпанії Віктор Пасак, він підписав заяву про звільнення Анастасії Образцової та заяву про відпустку Людмили Король. «Людмила вже повідомила, що не має наміру повертатись після відпустки до роботи на Першому громадському». Програма «Час країни» виходитиме, звільнення декількох осіб на її роботу не вплине», - сказав пан Пасак.
 
Людмила Король підтвердила, що має намір залишити посаду першого заступника гендиректора КДРТРК – керівника проекту «Перший громадський». «Я не бачу для себе перспектив у цьому проекті», - пояснила вона. За її словами, зараз вона обирає з-поміж декількох пропозицій щодо майбутньої роботи.
 
Проект «Перший громадський», у рамках якого на КДРТРК та обласних державних телерадіокомпаніях виходила щоденна інформаційна програма «Час країни», стартував 13 серпня 2007 року. Ініціаторами його створення було керівництво Державного комітету телебачення і радіомовлення. У планах творців проекту було перетворити «Перший громадський канал України» (так він називався спершу) на єдиний телеканал, частину продукту для якого мали б виробляти у Києві на базі КДРТРК, частину – надавали б ОДТРК.
 
 «Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY