detector.media
07.04.2008 12:27
У травні НТКУ запускає тижневик із Юрієм Громницьким і ток-шоу «Правда в очі» з Ларисою Губіною
Перший національний взявся за реалізацію ідеї інформаційно-аналітичної підсумкової програми. Про це «ТК» повідомила директор ТВО громадсько-політичних програм Марина Бондаренко.
 
«Ми плануємо вихід програми в середині або наприкінці травня. Програма, яка поки що не має назви, аналізуватиме все найголовніше, що трапилося протягом тижня у різних сферах життя, тобто розповідатиме, чим цей тиждень був цікавий для України», – розповіла вона.
 
Готуватимуть проект об’єднання громадсько-політичних програм та «Новини». Марина Бондаренко каже, що не має забобонів стосовно того, що проект запускатиметься перед літом, коли спостерігається певне затишшя у громадсько-політичному житті. За її словами, потрібно серйозно готуватися до нового телевізійного року, тому добре, що проект пройде адаптацію червневими і липневими рейтингами.  
 
За порадами маркетологів каналу, 45-хвилинна щотижнева підсумкова програма виходитиме в неділю ввечері. Як одного з найвірогідніших кандидатів на ведучого підсумкової програми Марина Бондаренко назвала Юрія Громницького, який веде програми «Точка зору» та «Один за всіх».
 
Крім того, канал повертається до ідеї конфліктного ток-шоу «Правда в очі». «Була технологічна перерва, пов’язана зі зміною керівництва телекомпанією, – розповіла Марина Бондаренко. – Я думаю, що в цього шоу є майбутнє на Першому національному. Ведучою на ньому буде працювати Лариса Губіна. Вона органічно на ньому виглядатиме і здатна його потягнути. У нас є її попередня згода». Проте Лариса Губіна, яка з лютого 2008-го працює ведучою програм «Час: Важливо» і «Час: Інтерв’ю» на 5-му каналі, повідомила «ТК», що «поки що для себе заморозила цей проект». «Я не бачу, яким чином Перший національний зможе потягнути таку програму. Можу тільки додати, що переговорний процес щодо цього шоу триває», – сказала вона.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY