detector.media
02.04.2008 15:11
EBU відкриє дільниці для голосування на «Євробаченні 2008»
EBU відкриє дільниці для голосування на «Євробаченні 2008»

Європейський Союз Мовлення (EBU) ухвалив рішення відкрити в 10 європейських містах дільниці для голосування, на яких буде можна віддати голос за вподобаного учасника «Євробачення». Виборчі дільниці відкриються 24 травня, у день фіналу міжнародного пісенного конкурсу. Якщо експеримент буде вдалим, ділянок у наступному році погбільшає. Про це повідомляє портал «ЗА Київ».

«Завдяки цій новій ініціативі кожен може проголосувати навіть без стаціонарного чи мобільного телефону і незалежно від можливостей телефонної мережі», – сказав виконавчий керівник конкурсу пісні «Євробачення» , який цього року відбудеться в Белграді, Сванте Стокселіус.

За його словами, виборчі дільниці забезпечують надійні резервні вирішення, підключені до телефонної мережі, і захищені від можливих перевантажень під час активного голосування. Виборчі дільниці з'являться в тих містах і районах, де можливості телефонної мережі є обмеженими.

Торік у Європейському союзі мовлення було зареєстровано близько 8,3 млн. телефонних голосів з усієї Європи. Створення виборчих дільниць вписується в стратегію EBU наблизити конкурс ближче до громадськості, і вийти на ширшу аудиторію.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY