detector.media
01.04.2008 09:47
Ганна Герман вимагає розслідування щодо неоприлюднення закону про державні закупівлі
Ганна Герман вимагає розслідування щодо неоприлюднення закону про державні закупівлі

Член Партії регіонів Ганна Герман вимагає розслідування щодо факту неоприлюднення в газеті "Голос України" ухваленого Верховною Радою закону про державні закупівлі.

 

Про це вона заявила у коментарі журналістам в понеділок.

 

За словами Герман, у зв'язку з тим, що закон, яким скасовується Тендерна палата, досі не оприлюднено, "формально він не діє" і особи, причетні до корупційних схем, пов'язаних з Тендерною палатою, "з особливим ентузіазмом" продовжують ними користуватися.

 

"Ви пам'ятаєте, з яким тріумфом у парламентському залі було скасовано Тендерну палату. Ми проголосували за це і президент підписав цей закон. Однак він не був з якихось мотивів опублікований", - зазначила депутат.

 

"Я наполягаю на тому, щоб було проведено розслідування і щоб до того розслідування були залучені депутати Верховної Ради, які є за фахом журналістами", - зазначила Герман.

 

Вона вимагає розслідувати, "чому цей закон не був опублікований вчасно і чому за всі ці дні, поки він не був опублікований, ті сили, які завжди керувалися корупційними схемами, продовжували це робити".

 

Українська правда

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY