detector.media
28.03.2008 16:46
Андрій Партика: Рішення про те, що «НКТ» продаватиме рекламу на каналах Пінчука, немає
Андрій Партика: Рішення про те, що «НКТ» продаватиме рекламу на каналах Пінчука, немає
Генеральний директор сейлз-хаусу «Нова комерційна телегрупа» Андрій Партика наголошує, що жодного рішення про продаж цією компанією прямої реклами на Новому каналі, ICTV, СТБ та М1 не прийнято. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що «НКТ» розпочне реалізацію комерційних можливостей каналів групи Пінчука після того, як завершаться їхні контракти з сейлз-хаусами групи «Інтер».
 
«Ми ще нічого не вирішували. З цього повідомлення всі зрозуміли, що ми вирішили самостійно продаватись, але я цього жодного разу не говорив! Так, ми готуємось, і ми на 95% готові продавати рекламу на цих каналах, але рішення ще немає», - сказав він «ТК».
 
За словами пана Партики, зараз триває процес проектування оптимальної схеми продажу прямої реклами, яку «НКТ» представить каналам у травні. «Річ у тім, що ринок не стоїть на місці, - сказав він. – Нові схеми розробляються по кілька разів на рік. Ми зараз обговорюємо різні формати співпраці, і кілька разів готували різні схеми продажу прямої реклами. Водночас свої схеми готують і «Інтер-реклама», і «Відео Інтернешнл – Пріоритет». Остаточне рішення – за телеканалами, але раніше травня його ніхто не прийматиме».
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY