detector.media
27.03.2008 15:38
«Нова комерційна телегрупа» продаватиме пряму рекламу на каналах Пінчука з 2009 року
У травні 2008 року «Нова комерційна телегрупа» - ексклюзивне агентство із продажу комерційних можливостей каналів групи Віктора Пінчука – представить нову схему продажів прямої реклами на Новому каналі, ICTV, СТБ та М1, повідомляє «Медіабізнес».
 
За цією схемою канали почнуть працювати з 1 січня 2009 року, коли завершиться термін їхніх контрактів на реалізацію рекламних можливостей із сейлз-хаусами «Інтер-реклама» та «Стиль-С». Як повідомив «Медіабізнесу» генеральний директор «НКТ» Андрій Партика, якщо канали Пінчука вирішать продовжити співпрацю з групою «Інтер», форма їхнього партнерства може змінитись.
 
Андрій Партика впевнений, що рекламний час на Новому каналі, СТБ, ICTV та М1 можна продавати краще, а український ринок недооцінений щонайменше на 50%. Разом із тим, він наголошує, що не йдеться про «війну», і партнерство з «Інтер-рекламою» може бути продовжене з метою «розвитку ринку». Тим часом, як повідомив «Медіабізнесу» генеральний директор сейлз-хаусу «Відмінна реклама» (входить до групи «Інтер») Олег Павленко, «Інтер» зробив каналам Пінчука значно вигіднішу пропозицію, ніж під час переговорів про укладення контрактів на 2007-2008 рік. Проте Павленко «розуміє, що фінансове питання – не головна складова при прийнятті рішення. У холдингу давня мрія: керувати продажами реклами самостійно».
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY