detector.media
17.03.2008 16:21
Олег Зарубінський пропонує вводити на ТБ квоти на «аудіовізуальний продукт виробника однієї іноземної країни»
Олег Зарубінський пропонує вводити на ТБ квоти на «аудіовізуальний продукт виробника однієї іноземної країни»

Сімнадцятого березня 2007 року у Верховній Раді України було зареєстровано проект Закону України «Про внесення змін до Закону України "Про телебачення і радіомовлення"» (законопроект №2225, н. д. Олег Зарубінський, фракція блоку Литвина; щодо встановлення обмеження на трансляцію аудіовізуального продукту виробника однієї іноземної країни).

 

Як повідомляє Інститут Медіа Права, автор пропонує доповнити закон поняттям «аудіовізуальний продукт виробника однієї іноземної країни» та встановити квоти на такий продукт в ефірі у розмірі 25%.

 

Мотивація пана Олега полягає в тому, що, на його думку, «інформаційний тиск на свідомість громадян України проявляється у нав'язуванні суспільству цінностей, які не відповідають вітчизняній культурі. Як наслідок, картина світосприйняття набуває фрагментарного характеру, що, відповідно, обмежує українське суспільство у продукуванні спільних та цілісних ідей та ідеалів. Відсутність адекватного реагування з боку держави на ці процеси може привести до низки негативних наслідків для українського суспільства, в тому числі й втрати державності».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY