detector.media
27.03.2008 13:24
Співробітникам «Газети 24» затримують зарплату
Співробітникам «Газети 24» затримують зарплату
Співробітникам холдингу «МедіаДім», до якого входить «Газета 24», затримують зарплату. Не розраховані також колишні співробітники, які покинули компанію. Про це повідомляють «ТК» джерела у «МедіаДомі», які побажали залишитись неназваними.
 
За словами джерел «ТК», гроші за лютий обіцяли виплатити до 20 березня; згодом керівництво пообіцяло закрити заборгованість до 26 березня. Проте й дотепер працівники компанії не отримали зарплати.
 
Генеральний директор компанії «МедіаДім» Віктор Зубанюк заявив у розмові з «Детектор медіаю», що в компанії «немає ніяких особливих проблем, а є лише невеличка затримка з надходженням коштів». Він запевнив, що проблема буде вирішена протягом одного-двох днів.
 
 «Це досить часто буває в будь-якій компанії, – сказав пан Зубанюк. – Озирніться навколо, і ви побачите поруч багато видань, де час від часу затримують зарплатню. І не на тиждень, як у нас, а на місяць і більше. Я ще розумію, якби люди обурювалися, що затримують на 2 місяці, у такому разі я можу тільки їх підтримати. Я не розумію, звідки такий галас. Комусь дуже хочеться підкреслити, що в «Газеті 24» чи «МедіаДомі» проблеми? То не дочекаються! Все життя псують дрібниці. Одна невеличка дрібниця вилізла й зіпсувала нам життя...»
 
27 березня «Газета 24» святкує свій перший день народження. Віктор Зубанюк переконаний, що недоброзичливці, які роздмухують скандал, прагнуть зіпсувати свято. Натомість, співробітники газети, з якими поспілкувалась «ТК», настроєні менш оптимістично і готові у разі, якщо зарплату й надалі затримуватимуть, захищати свої права.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY