detector.media
26.03.2008 11:40
Телеканал «24» скасовує оплату за «нульові рейтинги»
Телеканал «24» скасовує оплату за «нульові рейтинги»
Телеканал новин «24» готовий надавати клієнтам послуги з розміщення реклами на нових умовах – відтепер рекламодавець не платитиме за «нульові рейтинги». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.
 
Поширеною є практика, коли рекламодавці, проводячи рекламні кампанії на певному телеканалі, отримують розрахунок результатів (кількість набраних GRP) за типовою схемою - ті рекламні ролики, які вийшли з «нульовим» показником, округлюються до 0,05 та, відповідно, оплачуються. Проблема виникає тоді, коли на невеликому телеканалі значна частина рекламної кампанії виходить із «нульовими» рейтингами. У рекламодавця з’являються питання до рекламного агентства з приводу медіапланування, а у того, в свою чергу, до телеканалу – «за що ми платимо гроші?». В фінансовому плані для рекламодавця інколи це виливається в кілька тисяч умовних одиниць додаткової оплати.
 
За словами генерального директора телеканалу Романа Андрейка, канал «24» виріс із «нульових рейтингів», тому готовий до того, що рекламні ролики з таким показником не потрібно оплачувати.
 
Оксана Гончар, директор сейлз-хауса «Сфера ТВ», вважає, що скасування оплати за нульові рейтинги телеканалом новин «24» буде вигідним для потенційних клієнтів, адже у рекламодавців з’являється можливість оптимізувати показники рекламних кампаній. Рекламодавцям каналу новин «24» не доведеться платити за нулі, а лише за справжні рейтинги. А афінітивність телеканалу в цільовій Ч21-55 (Aff% близько 170) та охоплення (близько 12 млн.глядачів), на думку Оксани Гончар, роблять його ефективним носієм рекламних повідомлень.
 
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY