detector.media
25.03.2008 13:44
У Львові з’явився журнал про східні одноборства «Шлях воїна»
У Львові з’явився журнал про східні одноборства «Шлях воїна»

Сьогодні, 25 березня, світ побачив перший випуск двомовного журналу (українська-англійська) про східні одноборства «Шлях воїна». Наклад журналу 2 тисячі примірників, а перший його номер є своєрідним звітом з 5-го відкритого чемпіонату Європи з Кіокушин карате за версією ІКО Матсушіма, який відбувався у Львові наприкінці 2007 року. Про це кореспондентові ЗІКу повідомила головний редактор журналу Зоряна Іленко.

 

«Шлях до чогось істинного – це шлях Воїна, здатного зберігати мир як за допомогою мистецтва, так і військовими засобами, або простіше з японської «БУДО», – пояснила Зоряна Іленко назву журналу.

 

«Шлях воїна» – науково-популярне видання для широкого кола читачів, – зазначено у журналі. Його сторінки присвячені 5-му Відкритому чемпіонатові Європи із Кіокушин карате за версією ІКО Матсушіма, що відбувався у Львові 8 грудня минулого року. Зокрема, у журналі вміщено вітальні слова почесних гостей чемпіонату: японця Йошіказу Матсушіма (президент Міжнародної організації карате Кіокушинкайкан), угорця Йожефа Борзи (віце-президент Європейської організації Карате Кіокушинкайкан), австралійця Джона Тейлора (віце-президент ІКО), іспанця Клауса Рекса (президент Європейської організації кіокушин ЄКО).

 

Журнал став своєрідною трибуною і для суто українських національних бойових мистецтв, які активно розвиваються в Україні. Зокрема у першому номері міститься інтерв’ю президентом Всеукраїнської федерації рукопашу гопак Миколою Величковичем.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY