detector.media
24.03.2008 11:01
У грузинської телекомпанії «Імеді» з’явився новий власник
65% акцій грузинської телекомпанії «Імеді», яка належала померлому бізнесмену Бадрі Патаркацишвілі, перейшли у власність його двоюрідного брата, громадянина США Джозефа Кая (Йосифа Какалішвілі). Водночас, як заявив російський політичний емігрант і бізнесмен Борис Березовський, ця угода, на його думку, є фальсифікованою, повідомляють «Новини-Грузія».
 
За словами Бориса Березовського, на другий день після смерті Патаркацишвілі Кей разом із своїм юристом Еммануелем Зельцером, громадянином Молдови, прибув до оселі небіжчика в Лондоні та пред’явив його родині документи про права на володіння майном Патаркацишвілі. Згодом, як каже Березовський, Зельцера було ув'язнено за підробку документів у Білорусі.  За словами Березовського, він не знає, яка частина «Імеді» належить йому, і доручив юристам розібратись із своєю власністю в Грузії.
 
Тим часом Джозеф Кей, за повідомленням «Новини-Грузія», прибув до Тбілісі. За словами Березовського, вдова Патаркацищвілі Інна Гудавадзе скерувала на ім’я прем’єр-міністра Грузії заклик не співпрацювати з Кеєм, оскільки вважає останнього незаконним власником «Імеді» і готова захищати права на спадщину в суді.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY