detector.media
21.03.2008 13:22
Вбивство тележурналіста Ільяса Шурпаєва не пов'язане з його професійною діяльністю?
Вбивство тележурналіста Ільяса Шурпаєва не пов'язане з його професійною діяльністю?

Вбивство тележурналіста Ільяса Шурпаєва, за попередніми даними, не пов'язане з його професійною діяльністю, заявили у відділі із взаємодії зі ЗМІ Слідчого комітету при прокуратурі РФ (СК). "В ході розслідування кримінальної справи за фактом вбивства тележурналіста "Першого каналу" І.Шурпаєва, відпрацьовується декілька версій події, і версія, пов'язана з його професійною діяльністю, в даний час не розглядається", - відзначили в СК.

 

Джерело в слідчих органах розповіло, що журналіст, ймовірно, знав вбивцю, оскільки сам пустив його до своєї квартири. На шиї убитого виявлений затягнутий ремінь. З метою приховати докази злочинець спробував підпалити квартиру, але пожежниками вогонь був вчасно згашений.

 

І.Шурпаєв керував корпунктом "Першого каналу" в Махачкалі, а на початку року переїхав для роботи до Москви. Вбивство журналіста було здійснене сьогодні вночі в квартирі на ул.Вешніх Вод, яку він знімав близько двох тижнів. За даним фактом порушено кримінальну справу за ч.1 ст.105 КК РФ (вбивство). На місці події працює оперативно-слідча група.

 

РБК-Україна
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY