detector.media
19.03.2008 09:59
Парламентарі Інгушетії вимагають заборонити трансляцію і вигнати з республіки журналістів РЕН ТВ
Депутати Народних зборів Інгушетії заявили, що вважають необхідною заборону трансляції російського телеканалу РЕН ТВ на території республіки, а також виключити присутність журналістів цієї телекомпанії, повідомляє Newsru.com.
 
У зверненні за підписами лідерів фракцій «Единой России», ЛДПР, КПРФ та «Справедливой России», поширеному 18 березня, зазначено, що характер висвітлення цим телеканалом подій у республіці викликає у депутатів інгуського парламенту «почуття крайнього обурення». «Провокаційні, наклепницькі та тенденційні репортажі РЕН ТВ про події в регіоні, які протягом уже досить тривалого часу з’являються в ефірі, навіюють думки про те, що за цим стоять сили, зацікавлені у розгойдуванні ситуації на півдні країни», - йдеться у зверненні, скерованому голові Ради Федерації Росії, голові Держдуми РФ, а також генеральному прокурору, директору Федеральної служби безпеки та міністру внутрішніх справ.  
 
«Одна ця компанія скеровує в один день до республіки три групи журналістів для висвітлення спроби проведення несанкціонованої, протиправної акції, організованої так званою «Іншою Росією», - пояснюють депутати. Тим часом, опозиційний сайт Ингушетия.ру повідомляє, що 16 березня президент Інгушетії Мурат Зязіков дав розпорядження відключити електрику майже в усіх великих населених пунктах республіки, аби перешкодити її мешканцям подивитись на телеканалі РЕН ТВ фільм «Інгушетія. Тейп незгодних».
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY