detector.media
17.03.2008 17:25
Олег Дубина критикує ЗМІ за розголошування секретних документів
Голова правління Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України» Олег Дубина критикує публікацію в засобах масової інформації конфіденційних документів про переговори «Нафтогазу України» з російським газовим монополістом «Газпромом».
 
Про це Дубина заявив під час парламентських слухань, організованих Комітетом з питань національної безпеки і оборони, повідомляють «Українські новини»
 
Дубина підкреслив, що для повноцінного проведення переговорів недопустима публікація документів до закінчення самих переговорів, тим більше, якщо вони носять конфіденційний характер.
 
«Це вже не переговори», - сказав Дубина.
 
Голову правління підтримав уповноважений Президента з питань міжнародної енергетичної безпеки Богдан Соколовський, додавши, що в ході переговорів «Газпрому» з представниками середньоазіатських держав, з Угорщиною, Румунією, Сербією такого просочування інформації не відбувалося, і це може негативно впливати в цілому на імідж України.
 
«Не встигли з’явитися документи - вони вже знаходяться в Інтернеті», - сказав Соколовський.
 
Дубина та Соколовський виразили надію, що відповідальні організації і фахівці не допустять повторення такої ситуації.
 
Як повідомлялося, за підсумками переговорів 12 березня «Нафтогаз України» і «Газпром» підписали угоду про розвиток відносин в газовій сфері.
 
Згідно з угодою, «Нафтогаз України» і «Газпром» домовилися про постачання до України не менше 49,8 млрд. куб. м газу по 179,5 долара/тис. куб. м у березні-грудні.
 

 proUA

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY