detector.media
09.03.2008 16:41
10 березня на Першому національному стартує новий проект «Закритої зони» - «Останнє попередження»
10 березня на Першому національному стартує новий проект «Закритої зони» - «Останнє попередження»
У понеділок, 10 березня, на Першому національному телеканалі стартує новий проект журналістських розслідувань «Останнє попередження» виробництва продюсерського центру «Закрита зона». Прем’єра запланована на 21:35, але це тимчасовий слот. Надалі програма виходитиме щопонеділка о 20:05 – перед вечірнім випуском новин Першого національного. 
 
Вестиме програму відомий за «Першим відділом» (5 канал, «Сіті») тандем ведучих – Віктор Заблоцький і Федір Сидорук. Крім них, над «Останнім попередженням» працюють четверо журналістів: Олена Бондаренко, Лідія Чайка, Катерина Шиян та колишня журналістка 5 каналу Катерина Філіпенко.
 
Один із ведучих «Останнього попередження» Віктор Заблоцький розповів «ТК», що новий проект є продовженням «Першого відділу», що виходив спершу на 5 каналі, а згодом на «Сіті». Програма й надалі спеціалізуватиметься на журналістських розслідуваннях, але її формат зазнав деяких змін. По-перше, збільшився хронометраж – з 25 до 45 хвилин. Відтак, журналісти мають можливість розкривати більше тем. По-друге, якщо раніше автори створювали своєрідні документальні цикли, то нині програма складатиметься із журналістських сюжетів. 
 
Тривалість сюжетів варіюватиметься залежно від цікавості теми. У середньому один випуск «Останнього попередження» міститиме 3 сюжети. Підводки ведучих записуватимуться в студії, але це не студія Першого національного – каналу «Закрита зона» віддає готовий продукт. Робота над однією програмою триває 2-3 тижні. 
 
«Для нас Перший національний цікавіший тим, що має ширшу за «Сіті» аудиторію, – каже Віктор Заблоцький. – На 5 каналі ми брали загальнонаціональні проблеми, на «Сіті» зосередилися на київських темах. Зараз знову приступаємо до тем, що турбують усю Україну: корупція, зловживання землею, медицина, освіта, соціальні проблеми». 
 
Нагадаємо, що інший проект «Закритої зони» – «Вікрита зона» – виходить на Першому національному з вересня 2007 року. Нині програма виходитиме щовівторка о 21:55. 
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY