detector.media
27.02.2008 10:37
23 лютого, перший Медіа-кіноклуб «На Сіновалі» - фоторепортаж
23 лютого Київська Медіа-профспілка спільно з Фондом ім. Фрідріха Еберта (Регіональне представництво в Україні та Білорусі) провели у київському ресторані «Сіновал» перший із серії заходів Медіа-кіноклуб «На Сіновалі» – показ фільму «Битва за свободу. Чехословаччина».
 
Активну участь у дискусії з журналістами  на теми: «Чеські реформи – чим не приклад Україні?», «Чи потрібен інтелектуал у політиці?» узяли перший секретар посольства Чехії, торгівельний радник пан Вацлав Рамбоусек, а також директор програм Школи політичної аналітики при Національному університеті «Києво-Могилянська Академія» Василь Яблонський, журналісти Єгор Соболєв, Юрій Луканов, Владислав Синяговський, Максим Буткевич, Роман Кабачій і Віталій Мороз.
 
Фоторепортаж із «Сіновалу» дивіться тут.
 
Наступний Медіа-Кіноклуб «На Сіновалі» відбудеться 8 березня, до Міжнародного дня прав жінок. Предметом дискусії і темою фільму буде рівна участь жінок у політиці в Україні. За акредитацією та додатковою інформацією звертайтеся до: Ольги Веснянки, ukrvesna@online.ua, 8 050 334 66 04
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY