detector.media
26.02.2008 13:08
Під Мінськом знайдено мертвим журналіста В'ячеслава Ткача

Тіло кореспондента «Комсомольської правди в Білорусі» В'ячеслава Ткача знайдено під Мінськом. Про це повідомили «Інтерфакс-Україна» у понеділок в УВС Мінської області.

«Сьогодні Ткач знайдений повішеним у Мінському районі в лісовому масиві», – зазначили в УВС, додавши, що матеріали за даним фактом передані в прокуратуру.

Як повідомив старший слідчий прокуратури Мінського району Олександр Філонов, «за попередньою версією слідства, Ткач вчинив самогубство на ґрунті сімейно-побутових стосунків». 

«При огляді місця, де знайшли тіло Ткача, ознак боротьби і злочину не виявлено», – розповів слідчий. Він повідомив, що «тіло Ткача знайшла біля села Ждановичі під Мінськом жінка, яка вигулювала собаку». «Було встановлено, що минулої неділі Ткач пішов з дому», – додав слідчий.

 

Як розповіли в редакції «КП у Білорусії», Ткачу було 42 року, він пропрацював у газеті 10 років, був одним із перших журналістів, яких набрали в штат білоруської редакції «Комсомолки».

 

«Про всі найгучніші кримінальні події цих десяти років читачі дізнавалися від Славка. І це просто якась доля, що так само непросто і трагічно склалася його власна доля», – сказали в редакції. «Славчиним хоббі була кулінарія, і він би із задоволенням писав про секрети домашньої кухні, поділився б із читачами рецептами шашликів, але виконував справді чоловічу роботу», – зазначають колеги журналіста.

 

У «Комсомолці» повідомили, що останнім часом Ткач скаржився на здоров'я, зокрема, на серце.

 

Українська правда

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY