detector.media
25.02.2008 16:55
«Інтер» покаже фільм власного виробництва пам’яті Борислава Брондукова
«Інтер» покаже фільм власного виробництва пам’яті Борислава Брондукова
До 70-річчя з дня народження актора «Інтер» підготував документальний фільм «Борислав Брондуков. Первый после Чаплина» (студія «07 Продакшн») – повідомляє прес-служба телеканалу. Автор фільму – Іларіон Павлюк, режисер – Олексій Лябах.
 
Про Брондукова, його акторський талант і життя поза екраном розповідають близькі й знайомі майстра – друг, сценарист і кінодраматург Віктор Мережко, режисер Олександр Павловський, а також Валентин Ґафт, Лев Дуров, Олександр Панкратов-Чорний та багато інших.
 
Автор фільму Іларіон Павлюк зазначає, що намагався показати телеглядачам Брондукова таким, яким вони його не знали й не могли знати. За словами п. Павлюка творці стрічки мали за мету створити світлий і оптимістичний фільм, котрий би звучав не як реквієм, а як спогад про живу людину.
 
Відразу троє героїв картини, котрі давали інтерв’ю, не змовляючись відповіли, що крім Чарлі Чапліна можуть назвати тільки одного сумного коміка – Борислава Брондукова. Звідси й назва стрічки. Фільм вийде в ефір 28 лютого о 22:35.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY