detector.media
22.02.2008 15:58
Вісім західноукраїнських телекомпаній створять єдиний регіональний телеканал
Проект створення на основі восьми обласних телеканалів Західної України єдиного телеканалу, програми якого транслюватимуться на весь регіон, представив 22 лютого на засіданні постійної комісії Львівської облради з питань культури, духовного відродження, ЗМІ та туризму директор комунальної львівської телекомпанії «Львів-ТБ» Михайло Хвойницький. Телеканал планують запустити вже 2008 року. Його штаб-квартира буде розташована у Львові.
 
«Західний регіон усе ж таки дещо відрізняється від інших – своїм менталітетом, традиціями, економікою та проблемами. Це великий пласт аудиторії. Телеканал буде поєднанням зусиль багатьох областей», – сказав «Телекритиці» Михайло Хвойницький. За його словами, головним завданням творців телеканалу є створення якісного з технічної і творчої точок зору продукту, адже тільки тоді канал може привабити рекламодавців.
 

«У Західній Україні чимало телеканалів, які істотно різняться за рівнем. Наша мета – підтягнути їх. Для цього треба не лише підготувати якісні кадри, але й зуміти їх утримати завдяки гідній оплаті праці та інтересу до роботи. Ми плануємо навчання наших співробітників не лише у фахівців в Україні, але й за кордоном», – повідомив пан Хвойницький. За форматом це буде «позитивний канал сімейного перегляду» – «щоб я міг дивитися його разом із дочкою і не закривати їй очі» – із великою часткою інформаційного мовлення.

Михайло Хвойницький відмовився називати суму інвестицій, необхідних для запуску проекту, і зазначив, що це відбуватиметься у кілька етапів. Після отримання ліцензії на супутникове мовлення та налагодження співпраці телеканалів, каже пан Хвойницький, планується створення власних фільмів і серіалів, а також відкриття центру дублювання кіно і школи журналістики.

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY