detector.media
22.02.2008 12:42
Конференція «Проблеми практичного впровадження цифрового мовлення» пройде 24-25 квітня в Одесі
Сьогодні стала відома дата проведення першої одеської Міжнародної науково-практичної конференції «Проблеми практичного впровадження цифрового мовлення на загальнонаціональному, регіональному та місцевому рівні». Як повідомляє Незалежна асоціація телерадіомовників, конференція відбудеться 24-25 квітня 2008 року.
 
Цього року ініціатором проведення даного заходу виступила саме НАМ. Ініціативу підтримало Міністерство транспорту та зв’язку України.
 
Передбачається, що на конференції розглядатимуться суто технічні питання впровадження цифрового телебачення. А саме: практичні аспекти розподілу частотного ресурсу між загальнонаціональними, регіональними і місцевими мовниками, технічні можливості локального мовлення в умовах переходу на «цифру» і багато інших..
 
«Ми очікуємо, що у конференції візьмуть участь більше ста учасників, серед яких – представники правових та наукових установ та органів державного управління у сфері телебачення та телекомунікацій», - зазначила керівник Центру законодавчих ініціатив НАМ Ольга Большакова.
 
Конференція відбудеться Одесі на базі Одеської національної академії зв’язку ім. О.С. Попова.   Бажаючі взяти участь у конференції можуть звертатися до НАМ за тел.: (044) 254 55 56, контактна особа – Ольга Большакова.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY