detector.media
18.02.2008 17:29
В рамках національного конкурсу «Єднаймося заради дітей. Єднаймося проти СНІДу» київських журналістів запрошують у прес-тур до Одеси

Національний конкурс серед ЗМІ «Єднаймося заради дітей. Єднаймося проти СНІДу» проходить в Україні з вересня 2007 по травень 2008 року за підтримки Дитячого Фонду ООН (ЮНІСЕФ).

 

В рамках Конкурсу 22 лютого 2008 року запланована поїздка журналістів м. Києва до м. Одеси. Планується відвідування притулку для інфікованих дітей «Дорога до дому», заходів, що проводяться з дітьми вулиць та Денний Центр перебування для сімей уражених ВІЛ при Міському СНІД-Центрі. Запрошуємо журналістів взяти участь в даному заході з метою підготовки матеріалів щодо проблем ВІЛ/СНІДУ.

 

Головна мета Національного конкурсу - виявити найкращі публікації з ВІЛ/СНІД тематики в Україні. Конкурс надає підтримку ЗМІ в кампанії «Єднаймося заради дітей. Єднаймося проти СНІДу» шляхом підвищення їх можливостей у висвітленні проблем дітей, надаючи певні ресурси та теми для висвітлення.

 

До участі у Конкурсі запрошуються журналісти та дописувачі усіх засобів масової інформації: газет, журналів, радіо, телебачення та Інтернет-ресурсів. Матеріал чи репортаж, що бере участь у Конкурсі, має бути оприлюдненим/ вийти в ефір в період з 2007 до травня 2008 року.

 

Благодійний Фонд “Інтелектуальна перспектива” бере на себе транспортні витрати, а також витрати на проживання та харчування в м. Одесі.

 

За необхідною інформацією можна звертатися до Інни Голюк, координатора Національного Конкурсу: тел: (044) 253-14-01, Київ, вул. Шовковична 12, e-mail: fip@fip.org.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY