detector.media
18.02.2008 12:28
Перший національний покаже документальний серіал «НАТО: свій чи чужий?» у прайм-тайм
19 лютого о 22.05 Перший національний розпочинає трансляцію десятисерійного документального фільму «НАТО: свій чи чужий?» режисера Вадима Кастеллі, знятого  за сценарієм журналістів Юрія Луканова і Вероніки Маковій. 
 
«Детектор медіа» вже розповідала своїм читачам про цю стрічку, заради створення якої телевізійна група медіа-центру «Розмай» проїхала п`ятнадцятьма  країнами членами Північно-атлантичного альянсу Польщі, Литві, Латвії, Естонії, Швеції, Німеччині, Голландії, Бельгії, Англії, Франції, Італії, Словенії, Угорщині, Словаччині, Румунії. До складу групи увійшли також журналісти телеканалу «1+1» та Радіо «Ера».
 
Раніше фільм уже демонструвався в ефірі телеканалу  «1+1» улітку 2007 року, але - уночі. «Таке тривале зволікання з цією гарячою темою свідчить про важку політичну боротьбу, яка триває навколо цієї теми, - каже Вадим Кастеллі. – НАТО стає вічною темою, як любов і ненависть. Але інтерес до цієї теми чимдалі більше зростає, тому я не сумніваюсь, що наш фільм ставатиме дедалі більш запитаним. Він уже йде на низці регіональних каналів, а на прохання телеканалів низки східних і південних областей ми зробили російськомовну версію».
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY