detector.media
18.02.2008 11:59
25 лютого на ICTV - прем'єра екшна «Російський переклад»
25 лютого на ICTV - прем'єра екшна «Російський переклад»

25 лютого в 21:00 на ICTV відбудеться телепрем'єра екшна «Російський переклад» за романом Андрія Константінова «Журналіст». Про це повідомляється на сайті ICTV.

За сюжетом події фільму розгортаються у 1985 році. Головний герой – ленінградський студент-арабіст Андрій Обнорський. Його відправляють на практику до Південного Йемену у якості військового перекладача. Він потрапляє до елітної 7-ої бригади - місцевого спецназу. Щоб не втратити відмінної фізпідготовки, герой починає брати уроки рукопашного бою у палестинського інструктора Синдібада. Але за межами військового містечка інше життя, яке вносить свої драматичні корективи. Між Північним і Південним Йеменом назріває військовий конфлікт. ГРУ починає таємно поставляти великі партії зброї арабам-палестинцям...

 

Як повідомляється, фільм знімався в трьох країнах із залученням французьких фахівців зі спецефектів, та справжньої важкої військової техніки.

За літературну обробку сценарію фільму відповідав Едуард Володарській, а режисером-постановником виступив Олександр Черняєв. Музику до фільму написав Ігор Корнелюк.

На головну роль запрошено молодого актора Микиту Звєрєва, у ролях другого плану знялися Сергій Селін, Олександр Пашутін, Сергій Векслер та Олександр Цуркан, Раміль Сабітов та інші.На головну жіночу роль режисер запросив свою дружину — Марину Черняєву.

Серіал виходитиме на каналі ICTV з 25 лютого, із понеділка по четвер, о 21:00.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY