detector.media
14.02.2008 12:51
10-й сезон «Шансу», який стартує на «1+1», може бути останнім
17 лютого на телеканалі «1+1» стартує десятий сезон програми «Шанс» (виробництво «Студії В.І.К.» Ігоря Кондратюка»), який, за повідомленням прес-служби каналу, буде останнім в історії шоу.
 
«Зараз ми настроєні на те, що цей сезон буде останнім. Щоправда, подивимось іще на реакцію глядача, на рейтинги», - цитує прес-служба продюсера «Шансу» Ігоря Кондратюка. Остаточно доля «Шансу» буде визначена після фінального гала-концерту 25 травня.
 
У десятому сезоні «Шансу» правила програми будуть змінені. Відтепер переможців визначатимуть професійні продюсери, а не глядачі. «У кожній програмі змагаються дві продюсерські команди – Кузьми і Наталії Могилевської. Одна веде переможця чергового «Караоке на Майдані», інша – переможця попередніх сезонів «Шансу». В кожній із команд шестеро людей – продюсер, саунд-продюсер, хореограф, стиліст, перукар і візажист. Кожного з двох учасників оцінює команда суперника», - розповів Ігор Кондратюк.
 
Телеглядачі, незгодні із рішенням продюсера, можуть голосувати за учасника, який програв, і якщо він набере понад 50 тисяч голосів, йому буде дана можливість узяти участь у гала-концерті. Учасник-переможець зможе переходити з програми у програму і з’являтися у 14 випусках поспіль. Гран-прі – поїздка на музичний фестиваль.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY