detector.media
01.02.2008 15:26
Канал «Україна» переносить головний випуск «Событий» і «Критичну точку»
З 4 лютого інформаційна програма «События» на телеканалі «Україна» виходитиме о 19.00. За інформацією прес-служби телеканалу, зміна слоту новинної програми стала однією зі стратегічних змін, яка має вивести «События» з оточення інформаційних програм каналів-лідерів ринку та у майбутньому сприяти «більш точному попаданню у цільову аудиторію оновленої програми новин».
 
Раніше новини на каналі транслювалось о 20.00 – у той самий час, у який із 5 травня 2007 року виходять «Подробности» телеканалу «Інтер». Відтепер о 20.00 «Україна» транслюватиме серіал «Жінка без минулого». За словами програмного директора Ірини Курчакової, канал таким чином намагається урівноважити жіночу та чоловічу аудиторію.
 
Також час виходу змінить і програма «Критична точка», яка з наступного тижня виходитиме о 17.25. За інформацією прес-служби, це рішення обумовлено тим, що програма за жанром вдало працює поряд із випуском новин.
 
«Ми завжди бачили «Критичну точку» як продовження соціальної частини інформаційного блоку. Канал, почавши з трьох програм на тиждень, до лютого прийшов до запланованих п’ятьох випусків», - наголосила головний редактор ТРК «Україна» Марина Миргородська.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY