detector.media
31.01.2008 10:41
Киргизькі телевізійники голодують, вимагаючи відставки свого керівника
Двадцятеро співробітників Національної телерадіокорпорації Киргизстану оголосили про голодування, вимагаючи відставки генерального директора телеканалу Меліса Ешимканова, якого звинувачують у репресіях проти його підлеглих. Про це повідомляє «Обозреватель» із посиланням на РИА «Новости».
 
«Ми добиватимемося відставки генерального директора – заявив один із тих, хто голосив голодування, Бейшенбек Бекешев. За його словами, претензії до Ешимканова полягають у тому, що він «проводить політику репресій проти працівників каналу», не реформує його роботу, а замість нових проектів «продовжує показувати старі мультфільми та кінострічки».
 
Учасники акції розвісили у холі будівлі телеканалу плакати «Немає вороття до акаєвщини!» та «НТРК – не приватна власність!». Вони заявляють, що голодування триватиме доти, доки їхні вимоги не будуть виконані. До учасників акції вийшов заступник гендиректора НТРК Ерніс Киязов, який веде з ними переговори. Сам Ешимканов, який очолив телерадіокорпорацію у жовтні 2007 року, поки що не коментував цю подію.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY